G&G Sampak kompatibel Brother LC1280

2*Sort/Cyan/Magenta/Gul

300,00 kr.
Inkl. moms *
Antal

Betaling Visa Mastercard Paypal American Express Discover JCB

Denne patron serie kan erstatte originale og bruges i følgende printere:

LC1280 serien

Brother MFC-J5910DW

Brother MFC-6510DW

Brother MFC-6710DW

Brother MFC-6910DW

100% ny ingen genfyld og brugte dele-110% i orden.

G&G blækpatroner og toner patroner er udviklet og designet til brug som et godt alternativ til væsentligt dyrere original patroner. G&G er verdens absolut største producent af alternativer til originale patroner.

Kvalitet:

Produktet er 100% lig med/kompatibel med, og erstatter tilsvarende original produkter.

Den enkle patron er fremstillet efter de strengeste miljø krav og opfylder tillige som et minimum ISO 9001 samt ISO 14001 og derudover en lang række internationale grønne certificeringer.

Miljø:

Produkterne er fremstillet fortrinsvis af omsmeltet genbrugsplast, da man har erfaret at indsamling sortering og transport imellem flere virksomheder, alene i indsamlingsprocessen kræver endog store mængder fossile brændstoffer som ikke er en uendelig ressource og som samtidig belaster miljøet unødigt. Man har alene ved, at i videst mulig omfang at undgå en miljøbelastende og forurenende genindsamling og reproduktion i f.eks. Europa, kunne spare op til 75 % på fossile brændstoffer.

Miljø emballage:

Produkterne er pakket i miljøvenlige pap emballager der er fremstillet af genbrugs papir/pap.

Garanti:

Et hvert G&G produkt er omfattet af 100% levetidsgaranti som dækker endog væsentligt ud over den 2 årige lovpligtige ombytningsret jf. dansk lovgivning.

Printer garanti:

En hver skade på en printer som følge af en fejl eller defekt på G&G produktet udbedres eller erstattes 100% i hele printerens primære garanti periode.

6926474618654
4 Varer

Specifikke referencer