IT Trends

Enkelmands virksomhed

37803405

Storegade 34, 6870 Ølgod

Morten@it-trends.dk

93208585 

 

 

Betaling

Betaling kan foregå med: Dankort, visa, visa electron, visa debit, Mastercard og Maestro. Betaling foregår via sikker SSL forbindelse via Quickpay.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din 

månedsydelse den 20. i hver måned. 

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. 

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. 

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. 

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.  

Læs mere her: www.viabill.com/kredit   

 

Levering

Pakker leveres med post nord eller GLS, Der leveres til hele Danmark, undtagen Grønland, færøerne og Bornholm samt andre ikke-brofaste øer.

0-1kgFra 52,50kr.

1-5kgFra 63,75kr.

5-10kgFra 70,00 kr.

10-15kgFra 81,25 kr.

15-20kgFra 97,50 kr.

20-30kgFra 147,50 kr.

0kg til 1kgFra 43,25 kr.

1kg til 5kgFra 49,50 kr.

5kg til 10kgFra 61,25 kr

10kg til 15kgFra 76,25 kr.

15kg til 20kgFra 88,75 kr

 

Levering sker 1-2 dage efter bestilling.

ESD software leveres indenfor almindelig arbejdstid og dage.

kl 10.00 til 17.00 på hverdage

og 10.00 til 12.00 lørdage.

"Der er lørdage hvor butikken har lukket. I dette tilfælde sendes den første hverdag"

Lagersystem og priser

Hos IT Trends køre vi en automatisk lager synkronosering der opdatere priser og lager antal. Det betyder at der kan være produkter som ikke er blevet opdateret med antal og pris.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.it-trends.dk.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på morten@it-trends.dk eller opkald til tlf: 93 20 85 85 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

                                                                                                                        

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.Venligst bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Du skal vedlægge en kopi af faktura, ordrebekræftelse eller anden dokumentation for dit køb.

 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Digitale download produkter "ESD Software".

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 60 kr Inkl moms

Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på

 

Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

 

Finansielle tjenesteydelser omfattet af lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 

du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.

du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Du aktivere licensen på et digtalt produkt

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

IT Trends

Storegade 34

6870 Ølgod

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

 

IT Trends

Storegade 34

6870 Ølgod

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Hvad er fejlen?

Hvordan kan den fremprovokeres?

vis produktet indeholder en harddisk er det vigtigt at du tager en backup.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos IT Trends og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Den dataansvarlige på www.it-trends.dk er enkeltmandsvirksomheden IT Trends.

Dine oplysninger sælges ikke til tredjemand

Som registreret hos IT Trends, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Morten@it-trends.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@it-trends.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk 

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

It-trends.dk

Storegade 34

6870 Ølgod

E-mail: morten@it-trends.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 11-01-2021