In-Ear hovedtelefoner

Høretelefoner som sættes direkte i øregangen.

In-Ear hovedtelefoner

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

Apple AirPods Trådløs Hvid

Efter en hurtig opsætning med ét tryk er dine AirPods automatisk indstillet - og altid tilsluttet. Og det er akkurat lige så nemt at bruge dem. De kan fornemme, om du har dem i ørerne, og går automatisk på pause, når du tager dem ud. Og uanset om du er forbundet med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac, får du den samme gode oplevelse.

Pris 1.349,00 kr.

I96 Bluetooth...

Produktbeskrivelse Havit i96 Bluetooth headphone, black+red
Enhedstype Hovedtelefoner - In-ear - Trådløs
Chip Realteck 8763BFR
Bluetooth Version V5.0
Charging case batteri 500mAh
Earbud Batteri 60mAh*2(Fuldt opladet i 1,5 timer)
Spille tid 4,5 timer
Tale tid 4,5 timer
Standby tid 96 timer
Opladnings tid 1,5 time
Pris 499,00 kr.

Apple AirPods Wireless...

Nu med længere taletid, stemmeaktiveret Siri og et nyt trådløst opladningsetui, der alt sammen gør AirPods til trådløse øretelefoner uden sidestykke. Når du tager dem ud af etuiet, er de omgående klar til brug med alle dine enheder. Og når du sætter dem i ørerne, tilslutter de med det samme og forkæler dig med fyldig lyd i høj kvalitet. Avanceret, men helt enkelt.

Ægte trådløs headset til apple telefoner.

Pris 1.649,00 kr.

Apple Wireless Charging Case

Apple Wireless Charging Case - Opladningsetui - for AirPods

Med det trådløse opladningsetui er det nemt at oplade dine AirPods. Du skal bare sætte dem i etuiet og lægge det på en kompatibel opladningsplade. LED-indikatoren på etuiets forside viser, at dine AirPods lader op. Og du kan også oplade ved hjælp af Lightning-stikket, hvis der ikke er en opladningsplade i nærheden. Det trådløse opladningsetui virker med alle generationer af AirPods og har strøm nok til adskillige opladninger.

Pris 700,00 kr.