webcam

Aktive filtre

Gear4u focus webkamera i højkvalitet Gear4U FOCUS WEBCAM...

Gear4U FOCUS WEBCAM T1WC73PRO - 1080P

Pris 299,00 kr.

Gear4U Focus Webcam T1WC73PRO - Webkamera - farve - 1920 x 1080 - 720p, 1080p - audio - USB 2.0 - MJPEG GEAR4U Focus Webkamera er et højkvalitets lav band Webcam med super lavbelysning performance og premium glas lense med autofocus. Der er indbygget et privacy filter som kan køres foran linsen når webkameraet ikke er i brug. Takket være kameraets...

Den Digitale hverdag

I 2020 blev vores hverdag en helt anden og det digitale blev en større del af den. De fleste af os bruger telefoner, tablets eller bærbare enheder til at video chatte med hinanden. Men skal du bruge din stationære computer til at deltage i møder og videokonferencer er et webcam pludselig noget man har brug for. De fleste bærbarcomputere har indbygget webcams men de leverer ikke et særligt godt billede så også her kan et eksternt webcam blive en god investering.

 

Opløsning frames pr second og kvalitet.

Prisen på webcams hænger tit sammen med billedet webkameraet leverer 640x480 er cirka det samme som det indbyggede webcam i en bærbar kan præstere. Vi anbefaler et 1080p webcam men minimum 30 FPS det giver et godt og hurtigt billede. Frames er afgørende for hvor hurtigt billedet er. Ved lavere frames er billedet langsomt om at skifte og det kommer til at ligne en stopmotion film. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige webcam på telefon eller mail.