Headset

Headset

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)

Aktive filtre

White Shark Cougar headset

CRYSTAL CLEAR AUDIO & CHAT

High precision 50mm premium drivers for great stereo sound and high-sensitivity mic for in-game and online chat. .

FLEXIBLE & COMFORTABLE FIT

The suspension style headband automatically conforms to the user’s head and is designed for comfort during long periods of use.The memory foam ear cups seal out unwanted noises, yet fit very ergonomically around the ears. .

LIGHTING EFFECT

Red LED light makes better and stronger gaming feel.

OTHER FEATURES

Durable braided cable

Pris 500,00 kr.

Havit GAMENOTE H2011d...

God lir
med Havit GAMENOTE H2011d, sikrer du dig en god gamingoplevelse, ydermere er headsettet lavet i virkelig lækkert design. Med LED indbygget i headsettet er du sikret at give dine venner baghjul på design.

Simpelt gaming design
Med GAMENOTE H2011d sikkert plantet på hovedet føler du dig som en ægte eSport-atlet, da designet følger én af tidens helt store tendenser inden for eSport: det helt simple gaming headset, der med sine bløde ørekopper og den indbyggede mikrofon kommer med lige præcis det, du har brug for.

Læg de sidste procenter på din præstation
For at kunne leve sig helt ind i spillet er det vigtigt at have et headset der hjælper dig til netop dét. Med dette headset kan du lukke alting ude og fokusere 100% på din præstation, hvilket helt sikkert, vil hjælpe dig med at blive en endnu bedre gamer!

Pris 179,00 kr.

Havit HV-H2212U Gaming...

Overtag styringen
Lad dig rive med en uovertruffen gaming oplevelse med Havit HV-H2212U, der lukker al overflødig støj ude, sidder komfortabelt og lader dig fokusere 100 % på gaming.

Komfort  – også efter en hel dag
Kombinationen af den fleksible bøjle, memory foam på ørekopperne og central styring af lys, lyd og mikrofon giver et gaming headset, som du næsten helt glemmer, at du har på.

7.1 Surround sound
Oplev forskellen på et gaming headset og et gaming headset med 7.1 surround – Havit HV-H2212U giver en ultimativ gaming oplevelse, du ikke kan undgå at lade dig rive med af.

Pris 219,00 kr.
eShark Headset ESL-HS1 Koto
  • Nedsat pris

eShark Headset ESL-HS1 Koto

Headset til gameren hvor ydeevne og kvalitet er det vigtigste. Dette headset levere lækker sprød lyd og en mikrofon der levere en klar lyd. Microfonen kan afmonteres.

Normalpris 499,00 kr. Pris 449,00 kr.
eShark Headset ESL-HS2 Kugo
  • Nedsat pris

eShark Headset ESL-HS2 Kugo

Simpelt men kraftigt. Beskeden, men elegant. Kugo tager ordet kvalitet til det næste level der er ikke sparet nogen steder. Sprød lyd og omnidirectional microfon forbinder dig en en nyt spil oplevelse.

Normalpris 399,00 kr. Pris 349,00 kr.