Tastatur

Gaming tastaturer fra kendte brands. Mekanisk eller semi mekanisk. RGB og lowprofile tastaturer.

Tastatur

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre

Havit Gaming Mechanical...

Lav profil, høj performance
Havit HV-HK390L er et mekanisk lav-profil gaming keyboard fra allerøverste hylde, når det kommer til design og performance.

Eksklusivt og simpelt design
Alt er skåret helt ned til benet, så keyboardet fremstår helt clean – og med en tastehøjde på kun 11,5 mm, aluminiumsdesign og kailh blue switches er der ingen tvivl: HV-HK390L emmer af kvalitet.

Du styrer showet
På trods alt det simple design kommer får du selvfølgelig bagbelysning, som du selv kan konfigurere via den medfølgende driver.

Pris 499,00 kr.

Fourze GK100 Gaming...

The FOURZE GK100 is made for the ambitious gamer that demands the absolute best quality. With semi-mechanical keys this model is offering the lowest response time with rapid actuation that can be crucial in combat and eventually lead to victory.

Foruze GK100 er tastaturet til den ambitiøse gamer der kræver den absolut bedste kvalitetet! Med semi mekaniske taster, levere dette gaming keyboard den lav respons tid med hurtig aktivering hvilket er afgørende i FPS spil og til sidst vil give dig wins på stribe!

  • RGB backlit
  • 19 keys anti-ghosting
  • Nordic layout
  • Semi mechanical

Pris 549,00 kr.

Fourze GK110 Gaming...

Fourze GK110 gaming tastaturet er udviklet og designet til den ambitiøse gamer der kræver den bedste kvalitet i et kompakt design. Med en designkombination af sort malet metal og plastic tilbyder dette tastatur et kompakt minimalistisk skandinavisk design, der passer til alle spilopstillinger.

  • Impressing RGB
  • Mechanical switch
Pris 599,00 kr.