Black Friday Gaming Headset

Gamingheadset på Black Friday

Er du på udkig efter et godt gamingheadset – eller kender du en, der ønsker sig sådan ét? Så kan du nu gøre et kup og købe vores gamingheadset på tilbud til Black Friday. Her kan du ny godt af de gode rabatter, når du skal opgradere dit gamingudstyr. Tag et kig på udvalget, og gå ikke glip af vores Black Friday-tilbud!

Aktive filtre

Fourze GH400 wireless... Fourze GH400 wireless...

Fourze GH400 wireless gaming headset

Pris 699,00 kr.

FOURZE GH400 trådløst gaming headset er designet til gameren, der kræver støjreducerende teknologi og komfort i ét, og giver dig de bedste rammer for at komme in the zone. Med FOURZE GH400 er du garanteret fuldstændig stilhed i enhver kampsituation med den støjreducerende teknologi. Føl den fordybende virtuelle 7.1 surround-lyd. Ørekopperne er designet...

Tag din spiloplevelse til nye højder

Forestil dig, at du skulle se en actionfilm med dårlig lyd. Det ville ikke rigtig skabe den stemning, der gør at du bliver draget ind i filmen. Det samme gælder for computerspil. I mange spil er det afgørende, at du kan høre dine modstanderes fodtrin, så du kan reagere hurtigt. Det er også vigtigt, at du tydeligt kan høre dine holdkammeraters stemmer, så I ikke skal gentage jer selv igen og igen. Hvert sekund tæller i et computerspil, og derfor skal dit gamingheadset være 100% i orden.

Hos IT-Trends.dk har vi samlet et stort udvalg af headsets, som er en del af vores Black Friday-tilbud, der kan imødekomme enhver præference, når det gælder godt gamingudstyr.  

Komforten i dit headset skal være i top, når du gamer

Når du sidder og gamer i flere timer, så er det rart med et behageligt gamingheadset. Ligesom det er vigtigt med lydkvaliteten, så spiller komforten også en stor rolle. Justerbare hørebøffer giver dig mulighed for at opnå den optimale komfort, fordi du kan justere det til, så det passer perfekt til dig. En anden ting der også bidrager til komforten er headset med skumpuder, som dækker hele øret eller går udover dine ører. Du opnår en den skarpeste lyd på denne måde, og undgår at høretelefonernes skumpuder hviler for meget ovenpå dine ører.

Har du spottet dit nye headset? Køb det på Black Friday, og nyd godt af kvaliteten og komforten i dit næste spil.