Havit MS1022 RGB backlit gaming mus

Gaming mus til den krævende spiller! Der er tænkt på alt lige fra design med LED lys i lækre farver. Luft cirkulation inde i hånden sikrer optimal komfort, men holder også hånden fast under ophedede kampe. Fire button gør det muligt at reagere lynhurtigt og uden forsinkelser, når kampene tilspidser. Der er ingen tvivl om, at du her får en gaming mus med 1000% kvalitet for pengene.

139,00 kr.
Inkl. moms *
Antal

Betaling Visa Mastercard Paypal American Express Discover JCB

Kraftig gaming mus

Vil du have fuld kontrol over dit spil, så har du fundet musen til opgaven. Der er tænkt på alle detaljerne, formen er ergonomisk korrekt og i kvalitets materialer. Alt dette er med til at give en fantastisk gaming oplevelse! Det hullede design er ikke bare fedt at se på, men tillader luft at cirkulere og skaber dermed et lille vakuum på håndfladen, som gør at den aldrig forlader din hånd selv under intense spil, der efterlader spilleren med svedig håndflade. Designet er 100% gennemtænkt, lavet af gamere til gamere!

Til den krævende gamer

Denne gaming mus lever 100% op til forventningerne til alt hvad en gaming mus skal kunne. Det smukke design med RGB lys, top design og kvalitet og sidst men ikke mindst den helt vanvittigt fede feature, “FIRE BUTTON”. Fire button betyder affyringer, som er hurtigere end dine konkurrenter. Reaktionstiden er nærmest simultan og sker i samme øjeblik, som du trykker på din fire button. Få en fuldstændig overlegen fordel i forhold til dine konkurrenter, med denne geniale gaming mus.

Specifikationer:

Mærke Havit

Model MS1022

Mouse type Gaming

Forbindelse Med ledning

Sensor Optisk

Opløsning 1200 – 1600- 2400 – 3200 DPI

Mængde af knapper 7

Scroll-funktion Ja

Dimensioner 131,5 x 75,2 x 41,5 mm

Ledningslængde 1,6 m

Interface USB

Farve Black

Form Højre hånd

029630
4 Varer

Specifikke referencer