Computer Tilbehør

Se vores udvalg af computer tilbehør. Alt fra Tastatur til skærme. 

Computer Tilbehør

Der er 22 varer.

Viser 1-22 af 22 element(er)

Aktive filtre

Logitech Desktop MK120...

Dette robuste makkerpar består af et tyndt, komfortabelt tastatur og en optisk mus der aflæser underlaget med en høj opløsning, og sammen forener de komfort, stil og enkelthed.

Pris 229,00 kr.

Logitech M90 Optisk Kabling

Med en enkelt Plug and Play-tilslutning og optisk registrering af dine bevægelser får du behagelig og stabil kontrol over computeren til en billig penge.

Pris 79,00 kr.

Logitech Wireless Touch...

Du kan opleve underholdningen fra pc til tv lige som du godt kan lide det ? mens du slapper af i sofaen.

Trådløs komfort
Pegefelt til flerpunktsberøring
Mere energi
Pris 379,00 kr.

Logitech MK540 Advanced...

MK540 Advanced er et trådløst sæt bestående af det populære tastatur og den velkendte mus der begge er designet med præcision, komfort og pålidelighed i tankerne. Tastaturet er i fuld størrelse, og den afrundede mus ligger perfekt i både venstre og højre hånd.

Pris 500,00 kr.

Logitech MX Vertical Optisk...

Logitech MX Vertical - Mus - ergonomisk - optisk - 6 knapper - trådløs, kabling - Bluetooth, 2.4 GHz - trådløs modtager (USB) - grafit

MX Vertical er en avanceret ergonomisk mus der kombinerer et smart og effektivt design med den høje ydeevne der kendetegner Logitechs MX-serie. Det er slut med ubekvemme arbejdsstillinger med en mus der er designet til at mindske muskelbelastningen, reducere belastningen af håndleddet og forbedre arbejdsstillingen.

Pris 779,00 kr.

Logitech MX ERGO Sort

Logitech MX ERGO - Styrebold - optisk - 8 knapper - trådløs - Bluetooth, 2.4 GHz - trådløs modtager (USB)

Logitechs mest avancerede trackball til trackball-entusiaster og brugere der gerne vil have et alternativ til mus og pegefelter. Belaster musklerne 20 % mindre sammenlignet med en almindelig mus. MX ERGO har et særligt justerbart hængsel så den kan tilpasses til dine behov, og den nyeste teknologi til registrering, scrolning og strømstyring. Med Logitech FLOW får du fantastisk kontrol på tværs af computere.

Pris 779,00 kr.