Minecraft

Aktive filtre

Stort udvalg af Minecraft merch.

Minecraft er en virtuel verden som har fanget spillere med storm. Så er du vild med spillet er du langt fra den eneste i 2018 var der cirka 144 millioner spillere på verdensplan. Det er et kæmpe community af spillere der bygger og snakker sammen til hverdag. Derfor ekplodere markedet også i lækkert merchandise til det populære spil.

Minecraft bamser og lamper til de mindste.

De populære Minecraft plushies er et kæmpe hit hos de mindste. Det er det perfekte bløde krammedyr til de mindste fans. Der findes mange forskellige bamser fra det populære spil og de er perfekte som både krammedyr om natten men kan også inspirere til leg. Vi har også Minecraft lamper der er gode til de børn der skal bruge lidt lys om natten for at falde til ro.

Minecraft Våben - Leg og fantasi

Vores minecraft våben henvender sig til de lidt større. De er veludførte og flotte. Det er perfekt når børnene skal væk fra skærmen så kan de udfolde sig på græsplænen og bruge deres fantasi i ægte Minecraft leg. Våbene er udført i EVA-skum og kan genkendes på det pixelerede udseende. Så  kan du bevæbne dig selv med hakker, sværd, økser i diamant, guld, sten eller jern.