Mid Level Gaming

Best sellers

Alle bestsellers

Nye produkter

Alle nye produkter
Nordic gaming asgaard - Fourze - midrange gaming!

Mid Level Gaming

Gaming stationær - Wolf Gaming - Nordic Gaming - Fourze Gaming - mid level Gaming

Mid level gaming henvender sig til gameren som ikke vil gå ned på kvalitet men hvor prisen ikke er ligegyldig. Maskinerne i denne kategori er bygget til at kunne klare de nuværende titler på markedet i en fornuftig kvalitet. Med en midrange maskine kan du forvente en kraftig maskine der opfylder dine gaming behov på en tilfredsstillende måde og maskinerne kan selvfølgelig opgraderes hen af vejen.

Giv den gas i titler som CS:GO, overwatch, battlefield V, call of duty, fortnite og mange flere spil!

Er du på udkig efter en endnu billigere maskine? så tag et kig i vores Refurb Gaming! Her finder du billige brugte gaming stationære og bærbare med 1 eller 2 års garanti.

Vi sidder altid klar på telefon eller mail for at hjælpe dig med at finde den rigtige pc. Så tøv ikke med at kontakte os.

Aktive filtre

Nordic Gaming Asgard Loke... Nordic Gaming Asgard Loke...

Nordic Gaming Asgard Loke 2.1 i5-9400F 8GB 240GB GTX 1660 Ti 6G W10

Pris 8.088,00 kr.

Overtag verdensherredømmet Nordic Gaming Asgard Loke-konfigurationer ligger i vores mid-range serie, der også omfatter Nordic Gaming Asgard Loke (mid-range) og Thor (hig-end), og med Loke #1 lægger du til solidt i midterfeltet og tager det bedste fra begge verdener; præcis som Loke i den nordiske mytologi - og med Loke #1 får du en mid-range gamer PC, der...

FOURZE Prime T410 RGB

FOURZE Prime T410 RGB

Pris 7.186,00 kr.

Fourze Prime T410 - Tower - Core i5 9400F / 2.9 GHz - RAM 8 GB - SSD 512 GB - NVMe - GF GTX 1660 - GigE - WLAN: Wi-Fi - Win 10 Home 64-bit - skærm: ingen

FOURZE Prime Guardian

FOURZE Prime Guardian

Pris 7.395,00 kr.

FOURZE Prime Alpha

FOURZE Prime Alpha

Pris 6.660,00 kr.