Refurbished Gaming PC

Best sellers

Alle bestsellers

Nye produkter

Alle nye produkter

Refurbished Gaming PC

Aktive filtre

GEAR4U - Green Gaming... GEAR4U - Green Gaming...

GEAR4U - Green Gaming Esport v.3

Pris 6.999,00 kr.

Gear4U E-Sport – Core i5 4570 - 8 GB RAM - 240 GB SSD - RTX 2060

Køb brugt stationær gamer pc

Hos IT Trends har vi stor success med vores upcycled gaming stationær maskiner. En upcycled maskine består af en refubished pc der bliver bygget nyere komponenter i. Det vil aldrig blive ligeså vildt som en splinter ny gaming pc med det nyeste hardware på markedet men prisen er en helt anden og gør at mange af de helt unge gamere kan være med uden at det koster en formue. Vi har altid en brugt stationær til salg som er upcycled til gaming! Ved upcycling kommer maskinen typisk i et nyt gaming kabinet, med ny strømforsygning, ssd og grafikkort. Maskinerne kommer med ældre processor i i5 quad eller Xeon der giver den power du har brug for at trække dine games

Demo PC – Gamer PC stationær brugt

Vi har også tit refurbished maskiner som bør kaldes demo i stedet da det er nye maskiner der blevet bygget og anvendt til store lan events som copenhagen games. De her maskiner er bygget med nærmest helt nyt hardware. Det betyder at det er de nye serier af bundkort og cpu som kun har været brugt til selve eventet og kan have ridser eller andet der gør at de bliver solgt til en meget fordelagtig pris. Som kunde for du en rigtig lækker gaming maskine de er gradet efter stand og det vil fremgå på produktbeskrivelsen af det enkelte produkt.

Køb gamer bærbar

Hold øje med katagorien for vi ligger ofte særdeles gode tilbud op på gamer bærbar pc fra for eksempel Asus. Maskinerne har været indsendt til reklamation hos Asus og er blevet repareret herefter kommer de ud til os hvor vi kan sælge dem til en meget bedre pris. Som kunde for du en rigtig lækker maskine de bliver selvfølgelig gradet efter stand men typisk a++ da der ikke er nogen brugs sport.

Køb billig computer med garanti

Vores computere bliver altid solgt med minimum 1 års garanti så du kan være sikker på god service når du handler hos os. Du for altid en pc med en gyldig licens til windows 10. Mange er blevet opgraderet med solid state disk for at du for en flydende og lækker oplevelse på en hurtig computer.

Hvilke spil kan det klare

Er du til spil som CSGO eller lol måske world of warcraft altså populære titler som ikke er vildt krævende længere, er du godt køreklar med en upcycled green gaming maskine