Refurbished bærbar

Aktive filtre

HP EliteBook 840 G3... HP EliteBook 840 G3...

HP EliteBook 840 G3 (Refurbished) T1A

Pris 3.199,00 kr.

T1A is the Market Leading Refurbished product. It is suitable for professional office usage and especially for companies and users seeking a more sustainable IT profile. This product has only a few cosmetic signs of usage. Sleek and sturdy It's all about the connections Solid security Road ready HP EliteBook 840 G3 - Core i5 6200U / 2.3 GHz - Win 10 Pro...

Brugte laptops  

Hos IT-Trends er vi særlig kendte for at sælge markedets bedste brugte laptops. Vi kan garantere dig en god kvalitet på de brugte laptops, som vi sælger. Når vi køber en defekt computer, typisk af de store producenter, så tjekker vi altid den defekte bærbar igennem. Når vi har fundet fejlen, retter vi selvfølgelig op på fejlen. Derfor vil du aldrig kunne mærke, at den refurbished bærbar, som du køber hos IT Trends førhen har været defekt.  

Brugte bærbare – Og fordelen ved at købe en billig, brugt bærbar 

Der er mange fordele forbundet med at købe en brugt bærbar. En af de mange grunde er, at du får en bærbar, som er af høj kvalitet, til meget billige penge sammenlignet med, hvis du skulle ud at købe en bærbar fra ny. Udover at du sparer en masse penge ved at købe en brugt bærbar fremfor at skulle betale fuld pris på en bærbar, så er der naturligvis også den generelle fordel ved at vælge en bærbar computer fremfor en stationær computer. Med en (brugt) bærbar vil du altid have mulighed for at have din computer med på farten. Du kan for eksempel tage din bærbar med i sommerhuset og arbejde derfra, fremfor at sidde på dit kedelige hjemmekontor.  

Lenovo refurbished 

Vi har et stort udvalg af brugte bærbare. En af de mest populære reburbished bærbare, som vi har i vores udvalg, er en Lenovo Refurbished. Lenovo er kendt for sit tidløse design og utrolig høje kvalitet. Hos IT Trends er vi særlig glade for den model, som hedder Lenovo ThinkPad, som selvfølgelig også kommer som reburbished. Vi forhandler selvfølgelig ikke kun refurbished Lenovo bærbare, men også fra andre kendte bærbarmærker, såsom Dell og HP. Vi gør en stor dyd ud af at have et sortiment af brugte laptops, hvor man altid kan finde sit yndlings computermærke.  

Køb brugt bærbar 

Køb din næste brugt bærbar hos IT Trends og mærk på egen hånd, hvorfor du netop skal købe en brugt laptop fremfor at erhverve dig en bærbar fra ny. Som noget helt særligt tilbyder vi hos IT Trends, at du kan tilkøbe garanti på dine refurbished bærbare – Så hvis du er skepsis overfor at købe en brugt bærbar, Vi har 1 måneds fuld returret på refurbished bærbar så længe licenskoden til windows ikke er brugt. Så kan gardere dig selv imod eventuelt fejlkøb. Hos os tilbyder vi både et tilkøb på garanti på henholdsvis 12 eller 24 måneder. Så skulle uheldet være ude reparere vi din brugte bærbar computer i op til 2 årHvis du skulle have nogen spørgsmål vedrørende vores billige, brugte bærbare så kan du altid kontakte os på telefonen eller over vores mail, som stor nederst på siden.